Cukrárna Delikana

Recenze Cukrárna Delikana Břeclav a Hodonín

Adresa: Břeclav – tř. 1. máje, Břeclav – Lidická, Hodonín – náměstí TGM
GPS Břeclav : +48° 45′ 31.00″, +16° 52′ 43.73″
GPS Břeclav TESCO: +48° 46′ 54.23″, +16° 54′ 12.54″
GPS Hodonín: +48° 50′ 58.48″, +17° 7′ 44.43″

Webové stránky:  delikana.cz

Celkové hodnocení: 7 z 10

Personál:
Mladé a povětšinou snaživé ženy, které Vám zákusek mohou zpříjemnit i pěkně znechutit – to podle jejich nálady.

Prostředí:
Vše je nově vybudované, celkově podařené a čisté. Všechny provozovny mají venkovní zahrádku. Všechny jsou sice u rušných silnic, ale to nijak nevadí provozu.

Jídlo: 
Je to cukrárna, takže sladkého mají vždy dost. Zákusky jsou povětšinou podařené. Jen by na náš vkus mohli obsahovat méně chemických příměsí a ztužených tuků. Jako bonus zde nabízí i pizzu, saláty a creppes na sladko i na slano. Cukrárna je široko daleko vyhlášená svojí zmrzlinou.

Ceny:
Ceny jsou úměrné kvalitě zákusků a služeb, za dobrou zmrzlinu si snad každý z nás rád připlatí.

Celkový dojem:
Bez jakýchkoli pochybností se jedná o nejlepší cukrárny v Břeclavi i Hodoníně. Na své si přijdou všichni milovníci sladkého, ale i ti, kteří si chtějí jen pokecat u kafíčka. Nižší procenta dáváme kvůli evidentnímu používání umělých přísad.

Poslední aktualizace: 2014

 

14 Comments
    • Ne, samozřejmě jsme ve výrobě nebyli, ale je to na nich zkrátka poznat :-). Což ovšem nebrání tomu, abychom si do cukrárny občas zašli.

  1. Tohle všechno posuzujete Vy sám? Kolika ti lidí jste se zeptal na názor? Víte o tom, že díky Vašemu zaujatému názoru, může at už restaurace nebo cukrárna přijít o své hosty?
    Máte vůbec nějakou zkušenost z gastronomií? Jste si vůbec vědom že v resturacích nebo cukrárnách pracuje celá rodina a jsou na svém výdělku závislý? Potom přijdete Vy, aniž by o Vás majitel provozovny věděl, bez jakýchkoliv dotazů, nafotíte si podnik a potom na základě vašeho dobrého či špatného dne napíšete nějakou recenzi. Co nám o sobě můžete říct? Co jste za člověka? Jakou máte praxi v oboru? Představte se Nám všem.

    • Važený Roberte,

      cukrárnu Delikana jsme navštívili v sobotu v podvečer, hodnocení zde uvedené je ještě velmi mírné. Ačkoliv rozhodně nebylo plno, přístup obsluhy byl velmi laxní. Objednali jsme si tortely, několik salátů a banánové palačinky.

      I přes mé výslovné přání, abych měl jídlo bez papriky, byl můj pokrm papriky plný. Saláty byly zcela bez chuti a bez nápadu, jen zelenina na hromadě zalitá nepřiměřeným množství, nepříliš kvalitního olivového oleje. Banánové palačinky jsme pro jistotu nedostali vůbec.

      Podle mého názoru, jediné z čeho cukrárna těží, je malé povědomí břeclavanů o tom, co za jejich peníze v dnešní době mohou mít a dostává se zde přísloví, že mezi slepými, jednooký králem.

  2. Jak si můžete dočíst na hlavní stránce webu, jsou naše stránky čistě naším názorem a názorem našich přátel. Tzn. ano mluvili jsme s více lidmi. Jsem si vědom, že v jakýchkoliv podnicích pracuje mnoho lidí i rodin. Přijít do podniku a napsat o té návštěvě je dle mě naprosto normální a zároveň je normální se majiteli nepředstavovat a a už vůbec ne hlásit dopředu. Existuje mnoho webů, kam se píšou recenze různých podniků a také recenzenti nekontaktují každého majitele podniku, aby ho seznámili s tím, že o tom něco napíšou. Nebo myslíte, že na stránky google.com, invia.cz nebo booking.com a mnoho jiných píšou své názory lidí po konzultaci s majitelem? Každý majitel podniku má možnost nás kontaktovat a probrat s námi náš názor, což občas někdo udělá, vše se dá vyřešit, stejně tak má každý jiný člověk možnost přidat svůj názor na jakýkoli podnik do komentářů, k čemuž přímo na stránkách vyzýváme tak, aby jak píšete bylo vše objektivní. Nemáme v úmyslu nikoho poškozovat, píšeme jen náš názor, ale jsme ochotni o něm diskutovat, proto jsme si tyto stránky zřídili. A proto jsme dali na stránky i možnost komentářů. Kdybychom tak neudělali a cpali lidem jen náš vlastní názor, bez možnosti kohokoli do toho zasáhnout, pak byste mohl mít pravdu. Ale takto? A co jsem za člověka si můžete přečíst na stránkách, mám tam uvedeny všechny kontaktní údaje na svou osobu 🙂
    V neposlední řadě mě docela udivují Vaše útoky, když recenze na tento podnik je veskrze kladná :-P. Co bychte ještě chtěl/a, než napsat, že se jedná o nejlepší cukránu v Břeclavi???

  3. Dobrý den,sice jsem v té cukrárně nikdy nebyla,a asi ani nikdy nebudu…Ale nelíbí se mi,co tady předvádí Robert . Názor na vlastní nazor má každý,tak nechápu na jeho reakce..a domnívám se,že poznámka v recenzi o umělých dochucovadlech či jiných ingradiencích je asi pravdivá,když to Roberta tak pobouřilo..holt potrefená husa vždy zakejhá a za pravdu se každej zlobí…
    Každý si děláme vlastní názor na xy skutečností/obchodů/filmů(lidí/situací/politiku..atd atd.. -ale nemusíme být odborníci,vlastní názor je vlastní názor…Pokud mi někde nechutná či mi z jiných důvodu rest/cukrárna nevyhovuje,tak se tam prostě nevrátím a onu provozovnu nedoporučím..když se mi nelíbí ten a ten seriál,nepodívám se další díl a nedoporučím ho..atd…Můj názor nemusí být brán v potaz,ale každý slušný člověk názor respektuje,a to i když s ním nesouhlasí..Robertova utočná a přehnaná slova svědčí o tom,že je v cukrárně nějak zainteresován a že se mylně domnívá,že ten jeho komentář působí slušně. Roberte,co jsi za člověka? Představ se nám všem? Je cukrárna Tvá či někoho blízkého? Pracuješ tam ? No představ se nám všem…

    • Naprosto souhlasím s názorem Pavly! Dobrá firma si názoru zákazníka váží a přemýšlí nad ním, protože díky těmto názorům se může stále zlepšovat, nebo se nad sebou alespoň zamyslet. A ty ostatní firmy, kterých se dotkne každé opoziční slovíčko, ty dřív nebo později prověří čas….
      Místo polemiky nad tím, zda tyto stránky poškodily jméno dotyčné cukrárny, by se majitelé měli zajímat spíše o to, proč vznikl dojem, že jsou používané umělé přísady, zda by s chutí svých výrobků neměli skutečně něco udělat! A navíc v dnešní době můžou být rádi, že se o nich vůbec mluví, protože i „negativní“ reklama je reklama. 🙂 Věřím tomu, že spousta lidí k nim zabrousí už jen proto, aby zjistili, jestli ten Pajpach má pravdu nebo ne. 😀 Alespoň já to tak skutečně udělám! Jen co budu mít cestu z Plzně do Břeclavy (což je cca 2x do roka), tak si návštěvu této cukrárny určitě nenechám ujít!!!

      • To jsi napsala výstižně..je to k zamyšlení oné cukrárny,proč zakazník takový dojem má.. Na vlastní názor člověk nepotřebuje školy,diplomy a praxi,jak se to tu snaži „valit“ Robert.Na vlastní názor člověk potřebuje sebe a měl by ho umět slušně vyjádřit…Tak až tam zabrousíš a vzpomeneš si,tak přidej názor svůj:) Hezký den:)

  4. Směju se nad vašema komentařema…Dvě paní co to komentují tak v cukrrárně ani nebyly.v cukrárně jsem pracoval a mužu tvrzení jen vyvratit cukrárna je v široko daleko nejvyhlášenější a to si určitě nemyslím jen ja…žádné umělé zakusky to rozhodě nejsou….muj nazor,samozřejmě každý má svuj,ale nechápu,že to tu někdo hodnotí a v životě tam nebyl..

    • Dobrý den, pane Petr, co jste v cukrárně pracoval. Když to tam tak dobře znáte a tvrdíte, že je cukrárna daleko nejvyhlášenější, tak mi odpovíte na otázku, jak je možné, že když si nechám naložit zmrzlinu do polystyrenové krabičky, která je na asi litr zmrliny, tak se jí tam někdy vejde za 120 a někdy za 150 korun? Podle mě je to podle nálady prodávající a jak jsem jí sympatická. Ale určitě to není správné. Zmrzlina i zákusky mi v cukrárně chutnají – některé. Obsluhující personál je milý a příjemný – někteří. A nevidím nic směšného na tom, že paní, které v cukrárně nebyly tady reagují na komenáře a nehodnotí kvalitu cukrárny. Naopak, paní píše, že se tam určitě staví.

  5. Dobrý den

    tato cukrárna podle svůj kredit nejvyhlášenější cukrárny rychle ztratí, již 2x
    se mě stala, že jsem koupila staré zákusky. Když to bylo poprvé řekla jsem si stát se to může ale znovu? Vypadá to, že se to stává pravidlem. Na staré zákusky jim nikdo chodit nebude.

  6. Já se do tohohle trochu vypjatého dialogu nechci míchat – nějak to tu jiskří. Stejně ale musím napsat, že v Břeclavi je cukrárna U Krpálků, co jsem tam zažil a ochutnal, bylo prostě excelentní. Ale to je jen můj názor. Nic víc.

  7. Do cukrarny jsem chodila a sem tam jeste zajit umim, i kdyz v posledni dobe toho vzdy zalituju. Zakusky na pohled nadherne ale chutove nic moc, pizza nedopecena, nedochucena… ja v gastronomii nejaky cas pracovala a znam i nekolik zamestnancu Delikany, kteri sami potvrdili, ze jsou zakusky umele…tudiz at kazdy sam vyzkousi a nazor si udela… skutecne nejlepsi cukrarna v Breclavi jsou Krpalci. Tot muj nazor…

  8. Tuto cukrárnu jsme navštívily mnohokrát a vadí nam,ze servirky se chodi často za sebou ptát,zda je vše v pořádku a tím nas silně obtěžují!Vidu,ze si povidame,stůl máme plny a chodi se dotazovat!!Pak,jakmile neco sníme,číhají u pulti a hned skočí po prázdném nádobí a samozřejmě se nezapomenou zeptat,co si jeste dáme.Člověk,aby tam jen objednaval a jedl….jinak jsou protivne a pracuji jak roboti-sebrat,přinést….To nam vadí!!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *