Restaurace Kopretina

Řízková restaurace

Řízková restaurace Třeboň

Řízková restaurace Třeboň

Adresa:  K Bertě 1252, 379 01 Třeboň ,ČR
Mapa: 49°00’22.6″N 14°46’24.7″E
Webové stránky:  www.rizekprespultalire.cz

Celkové hodnocení: 46 z 50

Personál: (9 z 10)
V době naší návštěvy nás obsluhovaly dvě slečny. I přes téměř plnou restauraci byla obsluha doslova blesková. Bohužel té obsluze chyběl takový ten glanc, který umí jen někteří číšníci a servírky. Možná to bylo velkým množstvím práce, možná únavou. Každopádně to bylo to lepší, co jsme v restauracích zatím potkali 🙂

Prostředí: (10 z 10)
Zajímavá restaurace. Už jen vstup, který je současně vstupem do hotelu, napovídal, že se někdo opravdu snažil, aby to tu bylo hezké. Všechno čisté a útulné. Za prostředí si tato restaurace určitě zaslouží plný počet bodů.

Jídlo: (8 z 10)
Řízky byly opravdu přes půl talíře. A když ne, tak byly na talíři dva 🙂 Vybrali jsme si čtyři druhy. A to krůtí, telecí, vepřový v parmazánovém těstíčku a kuřecí ořechový. U dvou jsme si přiobjednali úpravu na másle. K tomu pak ještě chléb, lehký bramborový salát, kaši a klasický bramborový salát. Podtrženo sečteno, řízky byly dobré, ale nic z čeho bychom si sedli na zadek. Rychlost, s jakou nám bylo jídlo naservírováno, po jeho objednání, navíc vypadá, že se zrovna nejedná o přípravu na objednávku 😀

Ceny: (10 z 10)
Za čtyři různé řízky + přílohy a nealko pití pro 4 jsme zaplatili 977 korun. To rozhodně není moc. Doporučujeme si objednat mátovou citronádu za 55,- Kč. Ani ne tak kvůli ceně, ale kvůli výborné osvěžující chuti.

Celkový dojem: (9 z 10)
Byli jsme spokojeni. Mnoho druhů řízků, zajímavý nápad. Obdobně velké porce servírují ve vídeňské restauraci XXL Leopolder. Asi to není na časté návštěvy, ale jednou za čas se určitě vyplatí se tady stavit a pořádně se nadlábnout. Možná by se malinko zapracovat na tom, aby byly řízku opravdu čerstvé, právě smažené a bylo by to na jedničku s hvězdičkou…

Parkování: ano – zdarma

Rok návštěvy: 2014

One Comment
  1. Řízek tuhý, neochucený, nedosmažený, nasáklý omastkem. Na děstké porci černé zbytky z přesmaženého tuku. Jako příloha šťouchané brambory – několik dnů staré oschlé brambory narychlo opečené s cibulkou. Zelenina neomytá s nečistotami. Po pozření 2 dny zažívací obtíže. Návštěvu tohoto podníku si dobře rozmyslete.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *